Loading...

  Το Οφθαλμοχειρουργικό  Ρόδου, η πρώτη Οφθαλμολογική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διαθέτει το πλέον εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες οφθαλμολογικές μονάδες στην Ελλάδα. Σε έναν ενιαίο χώρο παρέχουμε πλήρη κάλυψη όλων των υπό-ειδικοτήτων της οφθαλμολογίας. Εξειδικευμένα τμήματα διάγνωσης και μικροχειρουργικής καταρράκτη, γλαυκώματος, βλεφάρων, νοσημάτων ωχράς κηλίδας και άλλων παθήσεων είναι εξοπλισμένα με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης οφθαλμολογίας.

  Οι οφθαλμίατροι του Οφθαλμοχειρουργικού Ρόδου, με διεθνείς σπουδές και πολυετή εμπειρία, καταξιωμένοι πανελλαδικά, με συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια προσφέρουν εξατομικευμένη διάγνωση και θεραπεία απλών και σύνθετων προβλημάτων.

  Δέσμευσή μας αποτελεί η συνεχής υποστήριξη του επιστημονικού μας δυναμικού με τεχνολογία αιχμής. Ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας μας αποτελεί η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με εσάς και την οικογένειά σας, η οποία δεν κερδίζεται μόνο με την επιστημονική επάρκεια, αλλά κατακτιέται με σεβασμό, ειλικρίνεια και αφοσίωση μέσα σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον.